OLAV ALEKSANDER x THE NORSK DESIGN

Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere om i snart en uke nå! :D haha.. 

Jeg har i det siste samarbeidet med The Norsk Design, og sammen har vi designet og produsert en 100 % Norskprodusert smykke kolleksjon, Kun for min Pop Up Store! 

 www.thenorskdesign.no

Dette har også vært en drøm for meg, som ved siden av det ekstreme eventyret jeg vanligvis holder på med, også har fått gå i oppfyllelse! Jeg er kjempe stolt av å presentere vår eksklusive kolleksjon OLAV ALEKSANDER x THE NORSK DESIGN - som kun vil bli solgt i Pop up Store på STEEN & STRØM :) 

De to søstrene Vilde og Victoria Gjestang som sammen former merket The Norsk Design har en plan om å sette Norge på motekartet igjen, med smykker produsert av 100 % eksklusive Norske materialer. En rød tråd i deres konsept er at at de bruker stener og sølv fra norske forhandlere og enkeltpersoner. De bruker blandt annet ekte smaragder fra Minnesund. Så dette er kortreiste smykker, med fokus på miljø og dyktig håndarbeid. 

Her ser dere det mest eksklusive smykket fra kolleksjonen. Dette kjedet har to jars´s med ekte smaragder i. Dette er nok min absolutte favoritt :D

Victoria har studert Fashion Management & Entrepreneurship i New York, og begge søstrene kommer fra en tradisjonsrik familie:

"Vi har hatt sølvsmeder og smykkemakere ifra Kongsberg i familien som har drevet profesjonelt og lokalt siden starten av 1800tallet"

Denne Ko

"Smykkemaker er et tradisjonsrikt norsk yrke og vi vil gjøre et godt håndarbeid trendy igjen"


Det har vært kjempe gøy å samarbeide med Vilde og Victoria. Jeg er veldig stolt av resultatet og det har vært veldig morsomt å få lov å bestemme hvordan smykkene skulle se ut! Vi har laget smykker i to ulike prisklasser, slik at det er noe for alle. Men det beste av alt er at alle smykkene er laget av EKTE SØLV :D 


"Vi sliper stenene og krystallene selv på verksted i Askim (Østfold). Vi to lager alt fra bunn av! vi har drevet med design i ti år (!!! Jeg sydde min første Chaneljakke-kopi på ungdomsskolen"

"The Jar" smykkene er ekstremt kule, og jeg digger at det er ekte væske inni.. Magic drops! <3 


Pink for summer <3

Tusen takk for at jeg har fått lov til å være engasjert i dette. Vi har sammen laget en fantastisk kolleksjon jeg er kjempe stolt av! Disse smykkene er den perfekte hverdags luksus, og jeg elsker den festival feelingen man får.. #Coachella 

 

Love, Olav Aleksander 

#projectfashionbyolav #thenorskdesign #smykker #fjær #festival #sommer #70talls #hippie #flowerpower #norsk 

 • Ingen kommentarer
  SKRIV EN KOMMENTAR

  Mitt navn er Olav Aleksander! På denne bloggen kan du følge mitt prosjekt på veien mot en ferdig åpnet "Pop up Store"

  Join me on the journey of a lifetime! ;)

  Velkommen til Project Fashion!

  Projectfashionbyolav@gmail.com

  Søk i bloggen

  hits