ABOUT

Mitt navn er Olav Aleksander Skinstad Ile, Jeg jobber som frisør og stylist og har gleden av å ta deg med på en reise inn i en spennende verden av uendelige muligheter. Jeg har de siste årene jobbet som frisør og gjennom denne jobben har jeg møtt mange fantastiske mennesker, deriblandt en kunde som skal ha æren for at å ha gitt meg ideen om å skape dette som skal bli et fantastisk eventyr! 

Jeg har helt siden jeg var liten vært opptatt av klær og utseende og jeg ser på skjønnhet & mote som en kunstform! Jeg har lenge lurt på hvordan stien videre skulle bane vei, da jeg har følt at jeg har så mye mer å gi enn å kun jobbe som frisør. Misforstå meg rett, jeg elsker hår og sminke, men jeg ønsker å videreutvikle meg selv, og kunne gi andre mye mer også!

Ideen kom da min gode kunde Eli Lunde satt i stolen og vi snakket om livet og hva vi hadde gjort i det siste. Jeg fortalte om mine opplevelsesrike reiser i den store verden, med alle de kule markedene hvor jeg fant utrolig masse kule klær designet av unge designerspirer som alle skapte noe nytt jeg ikke hadde sett før! Jeg fortalte om hvor begeistret jeg var over alle disse menneskene som lever for å skape og hvor lite folk faktisk vet om dem. Da jeg var ferdig med å fortelle, og fargen var satt i håret sier Eli: «Hvorfor tar ikke du, som kjenner disse stedene, Å reiser ned, kjøper inn masse kule klær, og lager et konsept med en «Pop up Store?» 

Jeg ble i ettertid sittende å tenke på tanken men slo det fra meg. Jeg tenkte «det høres jo gøy ut, men hvem gjør det?» 

Noen uker senere satt jeg og mamma og diskuterte fremtiden, hva den skulle bringe. Og det var da ideen kom til live! «Jeg skal gjøre det! Jeg skal lage min egen Pop up Store, og jeg skal ha et helt eget konsept!»

If You Can Dream It, You Can Do It!


Den natten sov jeg nesten ikke. Jeg ble sittende oppe i sengen, med pc'n på fanget og skrive. Jeg skrev og skrev, helt til øynene ble såre. Jeg kunne ikke sove. Det var så mange ideer som bare måtte ut. «Hvorfor hadde jeg ikke tenkt på dette før, Eli hadde rett!» Så da morgenen kom presenterte jeg prosjektet for mamma, og vi var i gang...

På denne bloggen skal du få være med på en spennende reise inn i en verden av mote og design.

Målet er å håndplukke spesielle ting som vi ønsker å tilby de som vil ha noe litt utenom det vanlige. Jeg ønsker å kunne tilby et alternativ til dagens motesamfunn som er basert på rimelige kjedebutikker og dyre designerbutikker. Jeg ønsker at mote skal være tilgjengelig for alle, og finnes i alle prisklasser. Det gøye er at med mitt konsept så vil ikke alle kunne ha det samme plagget, we must dare to be unique! Er det ingen som er lei dunjakker med pelskrage,blue jeans, plaine strikkegensere og stoffsko? Dette syne jeg er kjempe kjedelig og det er på tide å bringe noe nytt på banen! Jeg vet om så mange folk som alle sier at hvis de skal shoppe noe kult, noe annerledes, da MÅ de reise til utlandet! Guess what people, NOT ANYMORE! ;) 

Ved løpet av våren skal vi lansere vårt konsept:

OLAV ALEKSANDER Pop up Store - Project Fashion!

Vi skal by på masse nytt og spennende i alle prisklasser, så her blir det noe for alle og enhver! Jeg håper du vil følge meg og mitt prosjekt på veien mot en ny tid! Med på reisen skal jeg ha med meg mange utrolig flinke hjelpere, og sammen skal vi jobbe mot et et bedre motebilde og ta knekken på kjedelige klær og uttrykket mainstream! Vi håper å høre fra dere underveis! Sees i den store verden <3

 

Love, Olav Aleksander Skinstad ile

 • 2 kommentarer
  raremary

  16.04.2015 kl.16:17

  Kjempe bra blogg. Deilig å ha noen gutter i dette samfunnet også. Tommel opp!
  projectfashionbyolav

  16.04.2015 kl.18:15

  raremary: Tusen takk <3
  SKRIV EN KOMMENTAR

  Mitt navn er Olav Aleksander! På denne bloggen kan du følge mitt prosjekt på veien mot en ferdig åpnet "Pop up Store"

  Join me on the journey of a lifetime! ;)

  Velkommen til Project Fashion!

  Projectfashionbyolav@gmail.com

  Søk i bloggen

  hits